вівторок, 15 грудня 2015 р.

ЧАЙНЕ ДЕФІЛЕ

                                Чайне дефіле  
                                 "Краще чаю - лише чай"
Щорічно 15 грудня у всіх країнах, які мають статус провідних світових виробників чаю, відзначається Міжнародний день чаю.

З цього приводу чайне дефіле(прохід в країну чая) 
«Краще чаю-лише чай» здійснили учні та гості свята.
Виховний захід був присвячений традиціям і звичаям чаювання в Британії, Росії, Україні та Японії. Тематика дефіле дала змогу поєднати та зіставити національні, історичні й культурологічні досягнення в чайному виробництві та розповсюдженні улюбленого напою.
Свято мало на меті збагатити світогляд учнівської молоді, виховувати толерантність та повагу до своєї культури та традицій інших народів.
Учні вправлялися в знанні цілющих властивостей чаю, відповіли на "заморочки із чайної бочки", вгадували чайні рослини краю за запахом, змагалися на знання назв напою, розповідали "чайні смішарики", декламували вірші.
Вразило присутніх відео з японською чайною церемонією, інформація про креативність задумів пов'язаних з чаєм та чаюванням. Організатори впевнені, що свято вдалося. І провідники дефіле, і гості дивитимуться тепер навколо по-іншому, а світ заграє для них яскравими барвами вишуканих смаків… 
Дізнатися більше інформації  за темою можна завдяки флаєрам(рекламним листівкам) та  буклетам, які отримали присутні.
Організували та провели захід: Л.В. Шкарапута-бібліотекар,
С.В. Ковальова-викладач хімії та біології
 


 





Немає коментарів:

Дописати коментар