середа, 28 вересня 2016 р.

Бібліостихія в ДПТНЗ "Свеський професійний аграрний ліцей"

       21-22 вересня 2016 року в ДПТНЗ «Свеський професійний аграрний ліцей» відбувся семінар-практикум для бібліотекарів ПТНЗ «Інноваційна діяльність бібліотекарів професійно-технічних навчальних закладів».




умської області з теми
       Для учасників (24) навчального візиту був влаштований огляд музейного "простору", екскурс бібліотечною "стежиною", де всі охочі мали змогу поставити бібліотекарю Шкарапуті Л.В. запитання, які їх цікавлять, ознайомилися з новим, інноваційними методами і формами масової роботи книгозбірні, організацією книжкових виставок, видавничою діяльністю, рекламою бібліотеки, довідковим апаратом та   методами поповнення фондів.
     Методисти НМЦ ПТО у Сумській області провели: майстер-клас «Реєстрація на платформі «Blogger», корекцією зі створення та ведення блогу бібліотекаря, презентацію електронних навчальних комплексів та дистанційний урок за темою «Інтеграція у віртуальний простір як складова успіху бібліотеки для молоді».
     Своїми здобутками зі створення буктрейлера, використання сервісів Google та проведення бібліотечних уроків, поділилася провідні бібліотекарі Зноб-Новгородського професійного аграрного ліцею, Шосткинського вищого професійного училища та ДПТНЗ "Свеський ПАЛ".
      З нагоди професійного свята бібліотекарів,  за сумлінну працю, упровадження інформаційно-комунікаційних технологій у діяльність бібліотек, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання учнівської молоді ДПТНЗ, відзначено книгознавців:Тетяну Жадан і Людмилу Шкарапуту.





1 коментар:

  1. Людмило, дякую вам за пост та фото, а також - за приємні та позитівні враження від перебування у вашому училищі, у вашій бібліотеці. Людмило, ви дуже достойно справилися з роллю хозяйки семінару. Вітаю вас з професійним святом! Бажаю всяких гараздів!!!

    ВідповістиВидалити